Hvorfor Heizomat?

Omega Energy sælger udelukkende Heizomatkedler.

Det skyldes, at vi mener at de er de bedste og mest pålidelige træfliskedler på markedet.

Bag om Heizomat

Heizomat blev stift i 1982 af Robert Bloos, som lavede den første silotømmer til træflis. Hans drøm med virksomheden var, at man skulle kunne fyre med træ fra egen skov, med samme komfort som ved at brænde fossile brændsler.

Siden da, er det gået stærkt. Heizomat har til dato installeret 35.000 kedler og er til stede i 29 lande.

Kendt for stor holbarhed

Heizomat-kedler er især kendt for den utroligt store holdbarhed. Det er ikke unormalt at en kedel kan holde i 20 år. Dette skyldes blandt andet at Heizomat selv producerer deres maskiner på to fabrikker i Bayern. Intet bliver outsourcet til andre fabrikker i andre lande. Alt er lavet i Tyskland. Derfor kan Heizomat opretholde en utroligt høj kvalitetsstandard som de fleste andre producenter af kedler, har svært ved at leve op til.

Fokus på bæredygtighed

Heizomat-kedlerne er skabt med et stort fokus på bæredygtighed. En stor del af produktionen af træflis kommer fra enten genbrug eller fra skove hvor træer der bliver plantet på ny, hver gang træer i bliver fældet. Gennem bæredygtig skovdrift, plantning af hurtigvoksende træ i plantager, ved åløb, lang marker og veje, kan vi også i fremtiden producere CO2 neutral energi i naturens kredsløb.

Ud over at sælge kedler, leverer Heizomat også flismaskiner der kan omdanne træer til flis og samt silosystemer til opbevaring af træflis.

Ønsker du at høre mere om fordelene ved Heizomatkedler? Kontakt os helt uforpligtende. 

Er du interesseret i at høre mere?
Klik her for at blive kontaktet

Bliv kontaktet